Kobešćak:”Mladost je dignula svoju igru, ali mi smo favoriti”; Damjanić:”Nećemo se predati bez borbe”

event 15.05.2018.

Uoči prve utakmice finala porazgovarali smo sa direktorom Mladosti Miloradom Damjanićem te trenerom Juga Vjekoslavom Kobešćakom. Kao što je već poznato na klupi Juga sjedi nekadašnji Žabac, Vjeko Kobešćak. Zamolili smo Vjeku da nam najavi finale, ali na početku se osvrnuo na igre Mladosti u dosadašnjem dijelu sezone: “Mladost je u drugom djelu sezone igrala […]

Uoči prve utakmice finala porazgovarali smo sa direktorom Mladosti Miloradom Damjanićem te trenerom Juga Vjekoslavom Kobešćakom.

Kao što je već poznato na klupi Juga sjedi nekadašnji Žabac, Vjeko Kobešćak. Zamolili smo Vjeku da nam najavi finale, ali na početku se osvrnuo na igre Mladosti u dosadašnjem dijelu sezone:
Mladost je u drugom djelu sezone igrala puno bolje i postigla dobre rezultate rezultate. Početak sezone nije bio za njih najbolji, ali su možda i očekivanja bila prevelika za momčad. U nastavku nisu imali kiskeva i nakon Nove godine igra im je u konstantnom rastu i sada su na nivou na kojem su očekivali biti i zasluženo su došli do finala“.

O samom finalnom susretu Vjeko nam je rekao:
Samo finale je velika stvar. Jug ulazi kao favorit gledajući rezultate kroz sezonu te igračku kvalitetu. Mladost, kao što sam rekao, diže svoju igru i sigurno imaju ambiciju doći do trofeja. Očekujem dobre utakmice i kvalitetno finale, a ja se svakako nadam Jugovoj pobjedi

Direktor Mladosti Miki Damjanić nije krio zadovoljstvo što je Mladost dio završnog dvoboja za prvaka Hrvatske. U najavi prve utakmice finala Hrvatske nam je rekao:
Mi idemo u Dubrovnik spremni odigrati protiv Juga koji je favorit i nije realno očekivati našu pobjedu. Želimo ih namučiti na njihovom bazenu i odigrati dobru utakmicu. Mi smo svoj cilj za ovu sezonu ostvarili što je ulazak u finale Regionalne lige i Prvenstva Hrvatske. Sada možemo igrati opušteno bez pritiska i nećemo se predati bez borbe“.