Kobna druga četvrtina protiv Juga

event 04.11.2017.

Mladost je u Dubrovniku upisala svoj prvi poraz u ovoj sezoni Regionalne lige. Jug je u 4. kolu slavio rezultatom 11:8. U prvom napadu na utakmici Žapci su poveli preko Zovića koji uspješno koristi igrača više. Mladostaši su se jako dobro držali cijelu prvu četvrtinu i domaći su poveli tek 3 sekunde prije kraja preko […]

Mladost je u Dubrovniku upisala svoj prvi poraz u ovoj sezoni Regionalne lige. Jug je u 4. kolu slavio rezultatom 11:8.

U prvom napadu na utakmici Žapci su poveli preko Zovića koji uspješno koristi igrača više. Mladostaši su se jako dobro držali cijelu prvu četvrtinu i domaći su poveli tek 3 sekunde prije kraja preko Garcie. Baš kao i u prvoj četvrtini, Zović ponovo uspješno pliva za loptu te ponovo prvi napad i pogodak. Ovog puta Bukić je uspješno realizirao peterac. Nažalost, uslijedila je crna serija do kraja druge četvrtine kada domaći rade seriju od 4:0. Žapci su se dobro držali u nastavku utakmice, ali nisu uspjeli smanjiti zaostatak.
Još jednom su Žapci odigrali lošeg igrača više (2/9), a s takvom realizacijom se teško može do bodova u Gružu. Trener Bajić, unatoč porazu, može biti zadovoljan jer je njegova momčad pokazala da se u većim dijelom utakmice može nositi sa Jugom te poraz od 3 razlike je napredak u odnosu na prijašnje godine kad se gubilo u Dubrovniku sa 6 i više razlike.
Vrlo dobar na golu bio je vratar Marcelić, a golove su postigli: Zović (2), Paškvalin (2), Bukić (1), Vlahović (1), Lazić (1) i Bašić (1).
Sljedeći vikend Žapce očekuje još jedna teška utakmica kada na Savu dolazi splitski Jadran koji je jako napredovao u ovoj sezoni.