Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kobna treća četvrtina

event 28.02.2020.

Mlađi juniori Mladosti doživjeli su drugi poraz u svom trećem nastupu na Prvenstvu Hrvatske. Bolji su bili igrači POŠK-a rezultatom 9:7 (2:2, 2:2, 5:0, 0:3). Nakon dvije izjednačene četvrtine u kojima je Mladost bila u vodstvu 2:0 i 3:2, uslijedila je treća, ispostavilo se i presudna, četvrtina. Žapci u tom dijelu igre nisu uspjeli pogoditi […]

Mlađi juniori Mladosti doživjeli su drugi poraz u svom trećem nastupu na Prvenstvu Hrvatske. Bolji su bili igrači POŠK-a rezultatom 9:7 (2:2, 2:2, 5:0, 0:3).

Nakon dvije izjednačene četvrtine u kojima je Mladost bila u vodstvu 2:0 i 3:2, uslijedila je treća, ispostavilo se i presudna, četvrtina. Žapci u tom dijelu igre nisu uspjeli pogoditi gol Splićana, a s druge strane obrana je “pucala po šavovima”, te su igrači POŠK-a došli na nedostižnih 9:4.

U zadnjem dijelu susreta igrači Mladosti su donekle ublažili poraz, prvenstveno zahvaljujući Viktoru Antunoviću koji je zabio 4 gola u susretu. Po jedan su zgoditak su dodali Mihaljević, Schonwald i Tkalčec.

Sutra prijepodne naši igrači igraju s Primorjem EB četvrtfinalni susret na Prvenstvu Hrvatske.