Kolo prije kraja “Vincijevi” izborili završnicu

event 30.01.2016.

Kolo prije kraja poluzavršnice Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore Mladostaši su osigurli nastup na završnom turniru final 4. U drugom kolu turnira, koji se igra u Zagrebu, Žapci su slavili protiv Zadra sa velikih 23:4. Nakon 1. četvrtine bilo je 6:0 i do kraja su igrači trenera Vinceka samo povečavali svoju prednost. Čak 7 pogodaka […]

Kolo prije kraja poluzavršnice Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore Mladostaši su osigurli nastup na završnom turniru final 4.

U drugom kolu turnira, koji se igra u Zagrebu, Žapci su slavili protiv Zadra sa velikih 23:4. Nakon 1. četvrtine bilo je 6:0 i do kraja su igrači trenera Vinceka samo povečavali svoju prednost. Čak 7 pogodaka (iz 7 pokušaja) postigao je izvrsni Karlo Smolčić te su se još istaknuli Bajić sa 4 i Markić sa 3 postignuta gola.
U posljednjem kolu u od 19 sati igrači trenera Vinceka igraju protiv Mornara koji je također ostvario dvije pobjede na turniru te su te dvije ekipe osigurale prolazak u nastavak natjecanja. Mladostašima je dovoljan i neodlučen rezultat da na kraju turnira završena na prvom mjestu.