Posjeti HAVK Mladost web-shop

Komemoracija za Ronalda Lopatnyja

event 06.05.2022.

Vaterpolski Zagreb priprema se za dostojan oproštaj od velikana ove igre, hrvatskog sporta, te jednog od najvećih igrača Mladosti u povijesti, gospodina Ronalda Lopatnyja koji je u preminuo u četvrtak, 5. svibnja u Zagrebu, nakon duge i teške bolesti u 78. godini. Hrvatski akademski klub Mladost iz Zagreba organizira komemorativni skup u ponedjeljak, 9. svibnja […]

Vaterpolski Zagreb priprema se za dostojan oproštaj od velikana ove igre, hrvatskog sporta, te jednog od najvećih igrača Mladosti u povijesti, gospodina Ronalda Lopatnyja koji je u preminuo u četvrtak, 5. svibnja u Zagrebu, nakon duge i teške bolesti u 78. godini.

Hrvatski akademski klub Mladost iz Zagreba organizira komemorativni skup u ponedjeljak, 9. svibnja u 12.30 sati u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Istog dana slijedi posljednji ispraćaj olimpijskog pobjednika i trostrukog prvaka Europe s Mladosti, našeg visokotrofejnog Žapca, na groblju Mirogoj u Zagrebu od 15.00 sati. Sveta misa zadušnica  služit će se u crkvi Svetog Petra, u Vlaškoj ulici 93 s početkom u 17.00 sati.