Korčulani prejaki – nade u borbu za broncu

event 23.03.2016.

Nade HAVK Mladost nisu uspjele izboriti finale. Bolji je bio domaći KPK rezultatom 13:3 (3:0, 3:1, 3:0, 4:2). U 11:00 mali Žapci igraju za brončanu medalju protiv Jug CO. Znalo se i prije utakmice da su domaćini favoriti u ovom polufinalu. Od prve četvrtine Korčulani su dominirali, realizirali svog prvog igrača više, zatim zabili iz […]

Nade HAVK Mladost nisu uspjele izboriti finale. Bolji je bio domaći KPK rezultatom 13:3 (3:0, 3:1, 3:0, 4:2). U 11:00 mali Žapci igraju za brončanu medalju protiv Jug CO.

Znalo se i prije utakmice da su domaćini favoriti u ovom polufinalu. Od prve četvrtine Korčulani su dominirali, realizirali svog prvog igrača više, zatim zabili iz kontre i potom iz peterca. Naši dječaci uspjeli su u 1. četvrtini uputiti samo jedna udarac na gol. Potom domaći postižu tri gola, a tek pri kraju 2. četvrtine Luka Tkalčec zabija prvi gol za Mladost. Treća četvrtina nudi istu sliku kao i prrethodne dvije i KPK vodi s 9:1. Tek pri samom kraju utakmice Mihaljević i Tkalčec postižu golove za konačnih 13:3.
Mladost za treće mjesto igra protiv Juga CO koji je nakon četveraca ispao od Primorja EB.
Utakmicu je uživo na www.furkisport.hr.