Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kreće 32. “Mali medo” na Šalati

event 05.09.2019.

Tradicija duga 32. godine se nastavlja. Na prelasku iz jedne sezone u drugu, uvijek oko početka školske godine, na Šalati se okupe mlađi juniori i odigraju jaki međunarodni turnir – “Mali medo”. Organizator ovog jakog turnira pod pokroviteljstvom grada Zagreba je VK Medveščak, što je jasno već po nazivu turnira. I ove godine HAVK Mladost […]

Tradicija duga 32. godine se nastavlja. Na prelasku iz jedne sezone u drugu, uvijek oko početka školske godine, na Šalati se okupe mlađi juniori i odigraju jaki međunarodni turnir – “Mali medo”. Organizator ovog jakog turnira pod pokroviteljstvom grada Zagreba je VK Medveščak, što je jasno već po nazivu turnira. I ove godine HAVK Mladost će nastupiti na “Malom medi”, a trener Nikica Gulin dati će igračima 2004. godište i mlađima, priliku da svoje vaterpolo umijeće pokažu na turniru na kojem nastupa 12 ekipa iz 5 država.

Mladost turnir otvara u četvrtak 5.9. u 18:00 protiv njemačkog sastava Schwimmverband NRW, da bi 6.9. ujutro igrači bili slobodni. Zadnje kolo u grup A na rasporedu je u petak 6.9. u 17:00, a Mladost igra protiv Triglava iz Kranja. Od subote 7.9. nastavlja se razigravanje za razigravanje za plasman po kup sustavu, a u četvrtfinale idu dvije od tri ekipe iz grupe.

Mladostaši brane lani osvojeno brončano odličje. Ne sumnjamo u dobar nastup i ove godine, posebice imajući u brojan odaziv igrača na kratke pripreme za turnir.