Kreće finale

event 15.05.2018.

U srijedu u 16.5. u 18 sati kreće finalna serija za prvaka Hrvatske. Mladostaši gostuju na dubrovačkom Gružu. Pred nama je posljednji čin klupske seniorske sezone. Sezone u kojoj je Mladost već do sada napravila rezultatski iskorak ulaskom u finale Regionalne lige. U Regionalnoj ligi igrači pod vodstvom trenera Bajića nizali su dobre rezultate te […]

U srijedu u 16.5. u 18 sati kreće finalna serija za prvaka Hrvatske. Mladostaši gostuju na dubrovačkom Gružu.

Pred nama je posljednji čin klupske seniorske sezone. Sezone u kojoj je Mladost već do sada napravila rezultatski iskorak ulaskom u finale Regionalne lige. U Regionalnoj ligi igrači pod vodstvom trenera Bajića nizali su dobre rezultate te su regularni dio završili na trećem mjestu. Na final 4 turniru su napravili čak korak više te su nakon peteraca protiv Jadrana iz Herceg Novog izborili finale. Poraz od Juga u finalu nije iznenađenje i može biti dobra škola baš za utakmice koje su pred nama.
I Jug i Mladost su do finala Prvenstva Hrvatske došli sa 4 pobjede te se nisu trošili u dodatnim utakmicama. Jugaši su prvo svladali Solaris u četvrtfinalu te Mornar u polufinalu. Mladost je nadigrala gradskog rivala Medveščaka, a zatim splitskog Jadrana. Najbolje dvije hrvatske momčadi će se tako boriti za naslov prvaka koji će postati ona momčad koja prva ostvari tri pobjede.
Jugaši svakako u ovu seriju ulaze kao favoriti, ali trener Bajić i njegovi igrači sigurno će skupo prodati kožu. Žapci na put idu avionom dan uoči utakmice, a trener je poveo 14 igrača. Nedostaje i dalje povrijeđeni centar Herceg, dok je mjesto drugog vratara zauzeo Slade.

Svi koji neće moći biti na bazenu u Gružu, utakmicu će moći pratiti na drugom programu HRT-a.