Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kreću kvalifikacije juniora za Prvenstvo Hrvatske

event 07.11.2019.

U jeku nastupa seniorske momčadi, primakao se početak natjecanja za mlađe kategorije. U kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske prvi kreću juniori koje vodi trener Damir Vincek. Protivnik u prvom susretu su im vršnjaci iz Opatije koji na bazenu Mladosti gostuju 8. studenog u 20:30. Ovogodišnje kvalifikacije igraju se jednokružno zbog nastupa reprezentativne vrste U-20 na SP […]

U jeku nastupa seniorske momčadi, primakao se početak natjecanja za mlađe kategorije. U kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske prvi kreću juniori koje vodi trener Damir Vincek. Protivnik u prvom susretu su im vršnjaci iz Opatije koji na bazenu Mladosti gostuju 8. studenog u 20:30.

Ovogodišnje kvalifikacije igraju se jednokružno zbog nastupa reprezentativne vrste U-20 na SP u Kuvajtu, koje se igra u prosincu. U sjevernoj skupini prijavljeno je 6 momčadi: Primorje, Opatija, Medveščak, ZPK, Zagreb i Mladost, a dva provoplasirana sastava izborit će izravan nastup na polufinalnom turniru koji je na rasporedu sredinom siječnja 2020.

Igrači Mladosti rođeni 2002. godine i mlađi, kojima Vincek može pridodati najviše trojicu vaterpolista 2001.-og godišta, kvalifikacije otvaraju ovaj vikend u Zagrebu. Najprije se u petak, 8.11. u 20:30 sastaju s Opatijom na Savi, da bi dan kasnije, u subotu 9.11. u 18:00 na Utrinama igrali protiv Zagreba.

Podsjećanja radi, juniori Mladosti su u prošloj sezoni dva puta bili srebrni: na Prvenstvu i Kupu Republike Hrvatske, a oba puta su se završni turniri igrali u Dubrovniku.

Vrijedi pogledati i podržati ove mladiće od kojih nekolicina već kuca na vrata najbolje momčadi!