Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kvalifikacije Kupa RH: Mladost i Jug CO favoriti za F4

event 06.12.2018.

Seniori Mladosti kreću u svoje treće ovosezonsko natjecanje. Nakon LEN Lige prvaka, te Triglav Regionalne vaterpolo lige, na redu su kvalifikacije za Kup Republike Hrvatske koje se od 7. do 9.12. igraju na plivalištu na Savi. Žrijeb je odredio da Žapci igraju u grupi B, zajedno s Primorjem, Zadrom, Jugom i Medveščakom. Dvije prvoplasirane ekipe […]

Seniori Mladosti kreću u svoje treće ovosezonsko natjecanje. Nakon LEN Lige prvaka, te Triglav Regionalne vaterpolo lige, na redu su kvalifikacije za Kup Republike Hrvatske koje se od 7. do 9.12. igraju na plivalištu na Savi.
Žrijeb je odredio da Žapci igraju u grupi B, zajedno s Primorjem, Zadrom, Jugom i Medveščakom. Dvije prvoplasirane ekipe prolaze na završni turnir koji se 22. i 23.12. igra u Dubrovniku. Ne treba biti preveliki poznavatelj vaterpolo prilika da bi se znalo da su dva euroligaša, tj. Jug i Mladost, izraziti favoriti u odnosu na ostale tri ekipe.
Primorje, Zadar i Medveščak u ovoj sezoni igraju u A2 Regionalnoj ligi i nakon 7 odigranih kola zauzimaju sredinu ljestvice.
Raspored je htio da se utakmica između Mladosti i Juga igra u subotu u 17:30.
A ta će utakmica, po svemu sudeći, odlučivati o pobjedniku skupine, koji će u Dubrovniku igrati s drugoplasiranom ekipom iz skupine A.
Ovo je još jedna prilika za zagrebačke ljubitelje vaterpola da posjete plivalište na Savi i uživaju u odličnom vaterpolu.

Raspored utakmica Mladosti:
Petak 7.12.
11:00 Mladost – Primorje EB
20:15 Zadar 1952 – Mladost
Subota 8.12.
17:30 Mladost – Jug CO
Nedjelja 9.12.
11:20 Mladost – Medveščak