Lagana pobjeda protiv POŠK-a

event 24.10.2021.

Mlada Mladost je svladala mladu momčad POŠK-a rezultatom 14:4 (4:1, 4:2, 3:0, 3:1) u trećem kolu Prvenstva Hrvatske. Zbog izostanka Marcelića i Fabrisa, trener Bajić je “u vatru”, uz rezervnog vratara Udovića ubacio dvojicu debitanata Bakarića i Obuljena, te im svima dao šansu da pokažu svoje znanje vaterpola. Utakmica nije pružila rezultatsku neizvjesnost, budući su […]

Mlada Mladost je svladala mladu momčad POŠK-a rezultatom 14:4 (4:1, 4:2, 3:0, 3:1) u trećem kolu Prvenstva Hrvatske.

Zbog izostanka Marcelića i Fabrisa, trener Bajić je “u vatru”, uz rezervnog vratara Udovića ubacio dvojicu debitanata Bakarića i Obuljena, te im svima dao šansu da pokažu svoje znanje vaterpola.

Utakmica nije pružila rezultatsku neizvjesnost, budući su Splićani, koji su doputovali u Zagreb sa samo 12 igrača, bili inferiorni Žapcima od prve četvrtine.

Najefikasniji u redovima domaćih, večeras u plavim kapicama zbog zamjene domaćinstva, bio je Biljaka sa 4 gola. Slijedio ga je Dašić s 3, te Lazić, Pliskević i Bajić sa po 2 postignuta zgoditka. Jednom se u listu strijelca upisao Rakovac.

Žapci nemaju puno vremena za odmor jer ih u srijedu 27. listopada u 20:30 na Savi očekuje prvi četvrtfinalni susret u Eurokupu protiv talijanskog Telimar Palerma.