Lagana pobjeda protiv POŠK-a

event 08.11.2015.

Vaterpolisti Mladosti osvojili su 6 bodova u vikend dvobojima protiv splitskih klubova. U nedjelju je na plivalištu uz Savu pobijeđen POŠK rezultatom 12:5. Iako se trener Hrestak pribojavao kako će se njegovi igrači snaći samo dva dana nakon teške pobjede protiv Mornara, igrači predođeni kapetanom Milakovivćem igrali su jako dobru utakmicu i lakoćom upisali pobjedu. […]

Vaterpolisti Mladosti osvojili su 6 bodova u vikend dvobojima protiv splitskih klubova. U nedjelju je na plivalištu uz Savu pobijeđen POŠK rezultatom 12:5.

Iako se trener Hrestak pribojavao kako će se njegovi igrači snaći samo dva dana nakon teške pobjede protiv Mornara, igrači predođeni kapetanom Milakovivćem igrali su jako dobru utakmicu i lakoćom upisali pobjedu. Gosti su poveli 1:0 te su uspjeli održati neizvjesnost samo do kraja prve četvrtine koja je završila 2:2.

U nastavku slijedi izvrsna igra Mladostaša posebno u obrani koja nije dopustila gol iz igre cijelu drugu i treću četvrtinu. Nakon 4:0 drugoj i 4:1 u trećoj četvrtini bilo je jasno da bodovi ostaju u Zagrebu.

Od igrača treba izvodjiti Milakoviča sa 4 gola i Bašića sa 3 te također treba istaknuti važan učinak Paškvalina koji nije postigao pogodak, ali je izborio čak 5 isključenja. Na visini zadatak bio je i vratar Marcelić sa 8 obrana od čega je jedna bila i peterca.

Nakon lošeg prošlog vikend i povratka sa južne turneje bez bodova, ovaj vikend je ponovo vratio osmijeh na lice svim ljubiteljima zagrebačkog sastava. Sljedeći vikend Žapci gostuju u Srbiji kod Radničkog i Vojvodine.