Lagana pobjeda protiv Vojvodine

event 04.03.2016.

Mladostaši su uspješno napravili prvi od dva preostala koraka do final 4 turnira. Na Savi su lakoćom pobijedili Vojvodinu sa 14:6. Utakmica u Beogradu je još trajala i Žapci su znali da prvo oni moraju pobjediti, kako bi mogli iskoristiti eventualni kiks Partizana. Protiv Vojvodine od samog početka svi su bili na visini te su […]

Mladostaši su uspješno napravili prvi od dva preostala koraka do final 4 turnira. Na Savi su lakoćom pobijedili Vojvodinu sa 14:6.

Utakmica u Beogradu je još trajala i Žapci su znali da prvo oni moraju pobjediti, kako bi mogli iskoristiti eventualni kiks Partizana. Protiv Vojvodine od samog početka svi su bili na visini te su prvu četvrtinu dobili sa 4:0 uz četiri različita strijelca (Bukić, Bašić, Vlahović i Paškvalin). Ni nakon početnog vodstva igrači trenera Hrestaka nisu posustajali te su samo povećavali svoju prednost. U utakmici lišenoj svake neizvjesnosti trener Hrestak mogao je dati priliku skoro svim igračima od kojih se najviše istaknuo Bašić sa 4 pogodtka.