Lagano protiv Partizana

event 02.11.2019.

Vaterpolisti Mladosti ostvarili su novu uvjerljivu pobjedu u sedmom kolu Regionalne vaterpolo lige. Žapci su na domaćem bazenu pobijedili Partizana 21:9 (6:2, 4:2, 6:2, 5:3). Najučinkovitiji u redovima Mladosti bio je Josip Vrlić s pet pogodaka, a kod gostiju Filip Radojević s tri pogotka. ”Što reći o utakmici koja završi ovakvim rezultatom. Nije se lako […]

Vaterpolisti Mladosti ostvarili su novu uvjerljivu pobjedu u sedmom kolu Regionalne vaterpolo lige. Žapci su na domaćem bazenu pobijedili Partizana 21:9 (6:2, 4:2, 6:2, 5:3). Najučinkovitiji u redovima Mladosti bio je Josip Vrlić s pet pogodaka, a kod gostiju Filip Radojević s tri pogotka.

”Što reći o utakmici koja završi ovakvim rezultatom. Nije se lako ni fokusirati skroz do kraja utakmice pri ovakvom vodstvu, mogu opuštenost nekih igrača razumjeti ali do toga ne bi smjelo dolaziti. Mišljenja sam da treba to shvatiti ozbiljno, pogotovo mlađi igrači koji uđu s klupe. Što se tiče samog rezultata, to je vrlo dobro, u samom početku sve je išlo na naš mlin. To smo očekivali, idemo dalje, važno je da nema ozlijeđenih i spremno dočekujemo Terrassu u Ligi prvaka!” – izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost je od prve minute opravdala ulogu favorita te se rezultatski rano odvojila. Žapci su dominirali u svim segmentima igre, a čak osam igrača upisalo se u strijelce. Mladost je nakon sedam kola prva na tablici s maksimalnim brojem bodova (21), a svi su ostvareni uvjerljivim pobjedama.

Za HAVK Mladost igrali su Ivan Marcelić, Cosmin Radu (4), Matias Biljaka (1), Miloš Ćuk, Luka Bajić, Luka Bukić (1), Franko Lazić (3), Alex Bowen (3), Jerko Anzulović (1), Aljoša Kunac, Konstantin Harkov (3), Jerko Jurlina i Josip Vrlić (5).

Iduća utakmica za Mladost je 9. studenog kada Žapci gostuju kod španjolske Terrasse u četvrtom kolu LEN Lige prvaka. Utakmica počinje u 19 sati, a televizijski prijenos uživo je na Arena Sport.