Posjeti HAVK Mladost web-shop

Lagano protiv Zadrana

event 22.10.2022.

Mladost – Zadar, na koncu je ispala razlika pogodaka veća od temperature zraka u Zagrebu u terminu utakmicu. S tim da ova subota i nije bila baš hladna u metropoli. Stupnjeva je u zraku bilo 15-16, a lopti u zadarskoj mreži 22, odnosno gol razlika 19 budući da je završilo 22:3 za mladostaše. Ova ‘igr’ […]

Mladost – Zadar, na koncu je ispala razlika pogodaka veća od temperature zraka u Zagrebu u terminu utakmicu. S tim da ova subota i nije bila baš hladna u metropoli. Stupnjeva je u zraku bilo 15-16, a lopti u zadarskoj mreži 22, odnosno gol razlika 19 budući da je završilo 22:3 za mladostaše.

Ova ‘igr’ brojki dosta govori o tomu kakvu se utakmicu dalo za pogledati u subotnje predvečerje uz Savu. Razlika u kvaliteti prevelika, što se doduše znalo i prije utakmice. Naša je obrana prvi put popustila ili kapitulirala, iako je i to presnažna riječ, tek u posljednjoj minuti treće četvrtine. Dotad je već bilo 15:0! Još uvijek bez Davida Mijića, u momčadi ovog puta nije bilo, pa ni na klupi ni inače prvog vratara Jerka Jurline, baš kao ni Gruzijca Dadvanija. Drugim riječima, i nekompletna Mladost s pola snage je za koplje-dva jače od Zadrana.

U nedjelju od 12.30 igra se gradski derbi u 3. kolu turnira u Zagrebu, Medveščak – Mladost. Tada ćemo, nakon te utakmice moći i službeno utvrditi da su se Žapci plasirali na završni turnir Hrvatskog kupa.