Posjeti HAVK Mladost web-shop

Lagano s Galebom

event 06.02.2021.

Juniori Mladosti ostvarili su još jednu laganu i uvjerljivu pobjedu na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske u Šibeniku.  U trećem kolu Žapci su bili bolji od vršnjaka makarskog Galeba 13:6 (4:0, 3:2, 4:4, 2:0). Ovaj susret bio je uvertira u onaj večerašnji koji će, izvjesno je, odrediti pozicije za odlazak na završni turnir. Naime, u četvrtom […]

Juniori Mladosti ostvarili su još jednu laganu i uvjerljivu pobjedu na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske u Šibeniku. 

U trećem kolu Žapci su bili bolji od vršnjaka makarskog Galeba 13:6 (4:0, 3:2, 4:4, 2:0). Ovaj susret bio je uvertira u onaj večerašnji koji će, izvjesno je, odrediti pozicije za odlazak na završni turnir. Naime, u četvrtom kolu, koje je na rasporedu večeras s početkom u 21 sat, sastaju se Mladost i Jug, dvije do sad neporažene momčadi na turniru.

U današnjem susretu listu strijelaca predvodili su  Bušić, Brnetić, Požarić i Pajić s po 2 postignuta pogotka, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Bakarić, Narančić, Obuljen i Tkalčec.