Lako preko Primorja EB u prvom kolu Kupa

event 16.10.2019.

Nakon ravnopravne prve četvrtine Mladost je protiv Primorja EB ubacila u višu brzinu i ostvarila uvjerljivu pobjedu 17:6 (4:3, 6:0, 4:2, 3:1) u svojoj prvoj utakmici u ovogodišnjem natjecanju za Kup Republike Hrvatske. Odlučujuća je bila druga četvrtina koju je Mladost riješila u svoju korist s 6:0, nakon čega više nije bilo neizvjesnosti glede konačnog […]

Nakon ravnopravne prve četvrtine Mladost je protiv Primorja EB ubacila u višu brzinu i ostvarila uvjerljivu pobjedu 17:6 (4:3, 6:0, 4:2, 3:1) u svojoj prvoj utakmici u ovogodišnjem natjecanju za Kup Republike Hrvatske.

Odlučujuća je bila druga četvrtina koju je Mladost riješila u svoju korist s 6:0, nakon čega više nije bilo neizvjesnosti glede konačnog ishoda.

Za Mladost je najučinkovitiji bio Harkov s 4 gola, a slijedili su ga Bukić i Radu s 3 gola. Po dva puta su zabili Kunac i Bowen, a po jednom Miloš, Lazić i Vrlić. Vratari su bili na visini zadatka, Marcelić sa 7 obrana među kojima je i jedan obranjeni peterac, a Jurlina je sakupio 4 obrane.

Slijedi utakmica s Galebom MR u 12:00, u kojoj će trener Bajić odmarati “pola” momčadi za večernju utakmicu protiv Jadrana koja se igra u 19:00. Pobjednik skupine B igrat će u polufinalu Kupa protiv šibenskog Solarisa, a drugoplasirani protiv Juga AO.