Lako preko Zadra do polufinala

event 24.02.2017.

Mlađi juniori Mladosti uspješnu su preskočili prvu prepreku na završnici Prvenstva Hrvatske u Dubrovniku. U četvrtfinalu pao je Zadar rezultatom 13:7. Baš kao što je trener Sappe i najavio, mladi Žapci su lakoćom pobijedili Zadar i pokazali da su bolja momčad. Rano vodstvo (na poluvremenu je bilo 7:2) omogućilo je da se najbolji igrači malo […]

Mlađi juniori Mladosti uspješnu su preskočili prvu prepreku na završnici Prvenstva Hrvatske u Dubrovniku. U četvrtfinalu pao je Zadar rezultatom 13:7.

Baš kao što je trener Sappe i najavio, mladi Žapci su lakoćom pobijedili Zadar i pokazali da su bolja momčad. Rano vodstvo (na poluvremenu je bilo 7:2) omogućilo je da se najbolji igrači malo i odmore i čuvaju za sutrašnje polufinale. Najviše golova postigli su Dedić (4) i Požarić (3).
Nakon utakmice trener Campi je izjavio:
Neke sam igrače iz prve postave čuvao i bio sam siguran da su svi moji dečki dorasli zadatku kao što je Zadar. Sa puno rotacija i suvišnog umaranja izborili smo polufinale protiv Primorja.”
Protiv Primorja su naši mladići već igrali u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske te su slavili u oba susreta. O protivnicima u polufinalu trener Sappe kaže:
Primorje smo već dva puta dobili ove sezone, ali tada su nastupili bez najboljeg igrača (Radulovića). Osim toga Riječani često znaju ne pokazivati svoje pravo lice u utakmicama koje nemaju veliku rezultatsku važnost.
Polufinale se igra u subotu u 17 sati u Dubrovniku.