Lakši trening na otvaranju Kupa

event 13.06.2019.

Mlađi juniori s lakoćom su u prvom kolu završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se od danas do nedjelje igra na Korčuli, pobijedili makarskog Galeba 17:2 (3:2, 4:0, 5:0, 5:0). Prvih osam minuta proteklo je u ispitivanju snaga. Nakon početnog vodstva Mladostaša, Makarani su iz prve prilike mogli izjednačiti ali je Udović izvrsno obranio peterac. Drugu […]

Mlađi juniori s lakoćom su u prvom kolu završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se od danas do nedjelje igra na Korčuli, pobijedili makarskog Galeba 17:2 (3:2, 4:0, 5:0, 5:0).

Prvih osam minuta proteklo je u ispitivanju snaga. Nakon početnog vodstva Mladostaša, Makarani su iz prve prilike mogli izjednačiti ali je Udović izvrsno obranio peterac. Drugu priliku za izjednačenje igrači Galeba nisu propustili, pa su zatim i poveli 2:1 što je bilo njihovo jedino vodstvo na utakmici. Za vrijeme prvog odmora trener Nikica Gulin imao je što reći svojim igračima što se odmah vidjelo na rezultatu – druga dionica igre završila je s 4:0 u korist Mladosti. Nisu se Žapci opuštali ni u drugom poluvremenu; u 16 minuta postigli su 10 pogodaka dok dvojac na golu Udović – Ćosić nije primio niti jedan pogodak.

Petar Paić bio je najefikasniji na današnjoj utakmici; postigao je 5 pogodaka. Odmah ispod njega s 4 pogotka našao se Toni Bušić, dvaput su precizni bili Jan Bušić, Marko Holzinger i Luka Tkalčec, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Petar Bago i Vid Brčić.

Bio je ovo lakši trening za Mladostaše kao prava uvertira za sutrašnje dvoboje s Jugom i Zadrom. 2. kolo sa Zadrom na rasporedu je u 8:40, dok je posljednji dvoboj skupine, onaj s Jugom, na rasporedu u 16:40.