Lakši trening protiv Kazahstana

event 18.06.2019.

Vaterpolisti Hrvatske u prvom su kolu Super finala Svjetske lige svladali reprezentaciju Kazahstana 20:4 (5:2, 6:0, 3:0, 6:2).  Izabranici Ivice Tucka na pravi su način otvorili beogradski turnir. Iako nitko nije ni sumnjao, Hrvatska nije imala nikakvih problema u ovom susretu s Kazahstancima. Veliki zasluge u današnjoj pobjedi imala su i tri Mladostaša koja brane boje […]

Vaterpolisti Hrvatske u prvom su kolu Super finala Svjetske lige svladali reprezentaciju Kazahstana 20:4 (5:2, 6:0, 3:0, 6:2). 

Izabranici Ivice Tucka na pravi su način otvorili beogradski turnir. Iako nitko nije ni sumnjao, Hrvatska nije imala nikakvih problema u ovom susretu s Kazahstancima. Veliki zasluge u današnjoj pobjedi imala su i tri Mladostaša koja brane boje Hrvatske. Ivan Marcelić skupio je 4 obrane, dok su odlične role u napadu, ali i u obrani imali Ivan Buljubašić i Lovre Miloš.

Vrh liste strijelaca pripao je Anti Vukičeviću koji je postigao 4 pogotka, Andrija Bašić dodao je 3, po 2 pogotka postigli su Hrvoje Benić, Loren Fatović, Ivan Buljubašić, Lovre Miloš i Anđelo Šetka, dok su jednom precizni bili Luka Lončar, Maro Joković te Andro Bušlje.

Susret drugog kola na rasporedu je sutra, u srijedu, kada će naša izabrana vrsta snage odmjeriti s domaćinom turnira, Srbijom. Utakmica počinje u 21 sat.

Sve utakmice možete pratiti na Arena sport televiziji.