Posjeti HAVK Mladost web-shop
Poraz za kraj sezone

loš oproštaj od sezone

event 28.05.2024.

Nemamo boljih riječi od tako opisati zadnju utakmicu koju su naši mladići odigrali ove sezone. U Rijeci, u odlučujućoj utakmici za treće mjesto u Prvenstvu Hrvatske… nije bilo dobro!

Ne samo što je suparnik pobijedio, već je to učinio izrazito uvjerljivo. Završilo je Primorje EB – Mladost 18:7 (4:2, 6:1, 2:0, 4:4).

Sve je bilo praktički gotovo već na polovici utakmice, pa i prije. Polovicom druge četvrtine 7:2 za domaćina, nakon druge dionice 10:3, pa u trećoj 13:3 i onda redom 14:14, 16:6… Bolje da prestanemo tako odbrojavati.

Strijelci za Mladost bili su – Maroje Gluhaić i Eugen Koprčina po 2 gola, te po 1 pogodak Dario Rakovac, Branimir Herceg i Toni Bušić.

Sezona je za seniorsku momčad našeg kluba tako završena. Nije bila uspješna, bremenita problemima, sezona u kojoj smo imali i smjenu na trenerskoj klupi, bilo je povremenih bljeskova, ali nažalost i na kraju očit pad.
Treneru, stožeru i igračima želimo da se sada primarno dobro odmore, a u sljedećoj sezoni želimo svima nama mladostašima, puno više pobjeda i trenutaka proslave.