Loš početak Hrvatske

event 10.01.2016.

U prvom kolu Europskog prvenstva što se održava u Beogradu Hrvatska je doživjela težak poraz protiv Srbije rezultatom 13:6. Sam početak utakmice nije davao naslutiti da će na kraju biti ovako neugodno kada je Šetka iz igre postigao prvi pogodak na utakmici. Međutim, u nastavku utakmice Srbija se pokazala kao puno jači protivnik te je […]

U prvom kolu Europskog prvenstva što se održava u Beogradu Hrvatska je doživjela težak poraz protiv Srbije rezultatom 13:6.

Sam početak utakmice nije davao naslutiti da će na kraju biti ovako neugodno kada je Šetka iz igre postigao prvi pogodak na utakmici. Međutim, u nastavku utakmice Srbija se pokazala kao puno jači protivnik te je potpuno rezultat prekorenula u svoju korist.
Jako loša realizacija igrača više te puno primljenih govola iz igre razlog su zbog kojih izbornik Tucak mora biti zabrinut uoči nastavka natjecanja. Prolaznu ocjenu od naših zaslužuje Šetka koji je postigao 2 pogotka. U sivo izdanje hrvatske reprezentacije uklopio se i jedini Mladostaš u reprezentaciji Luka Bukić.
Sljedeću utakmicu naši igraju u utorak u 17:15h protiv Francuske.

Rezultati 1.kola Skupina B:
Francuska – Malta 17:7
Hrvatska – Srbija 6:13