Loš start mlađih kadeta

event 19.02.2016.

U Zagrebu na bazenu u Utrinama igra se polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske za mlađe kadete. U 1. kolu Mladostaši su iznenađujuće poraženi od KPK sa 12:6. Početak utakmice nije dao naslutiti da će kraj biti ovako bolan za mlade Žapce nakon što su poveli 1:0 i 2:1. Na žalost mladi igrači iz Korčule rade seriju […]

U Zagrebu na bazenu u Utrinama igra se polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske za mlađe kadete. U 1. kolu Mladostaši su iznenađujuće poraženi od KPK sa 12:6.

Početak utakmice nije dao naslutiti da će kraj biti ovako bolan za mlade Žapce nakon što su poveli 1:0 i 2:1. Na žalost mladi igrači iz Korčule rade seriju od čak 5:0 i potpuno okreću utakmicu na svoju stranu. Do kraja su čak uspjeli i povećati prednost za velikih +6 na kraju.
Na turniru nastupaju četiri ekipe od kojih će dvije izboriti plasman na završnicu. Zabrinjava ovaj visoki poraz jer se naši mladići sada moraju “vaditi” protiv Mornara te u mogućem “krugu” tri momčadi s istim brojem bodova (Mornar, KPK i Mladost) imamo jako lošu gol razliku. U prvom utakmici dana Mornar je lako pobijedio Medveščak 17:2.
U subotu ujutro prvo je na rasporedu gradski dvoboj Medveščaka i Mladosti koji počinje u 9:30. Nakon toga igra se jako bitna utakmica između Mornara i KPK koja će odrediti što Mladostaši moraju “ganjati” i posljednjem dvoboju dana protiv Mornara. Treba naglasiti da je u kvalifikacijama igranim prije mjesec dana u Dubrovniku Mornar slavio protiv KPK rezultatom 8:5.