Lovre Miloš ponovo među Žapcima

event 05.01.2018.

Polako se bližimo nastavku sezone u Regionalnoj ligi, a vodstvo kluba je zimsku stanku iskoristilo za osvježavanje igračkog kadra seniorske momčadi. U pauzi klub je napustio Andrija Vlahović, a u redove Žabaca vratio se Lovre Miloš kao i Branimir Herceg. Osim njih dvojice, novo ime je Amerikanac Kyle Trush kojem će trener Bajić dati priliku […]

Polako se bližimo nastavku sezone u Regionalnoj ligi, a vodstvo kluba je zimsku stanku iskoristilo za osvježavanje igračkog kadra seniorske momčadi. U pauzi klub je napustio Andrija Vlahović, a u redove Žabaca vratio se Lovre Miloš kao i Branimir Herceg. Osim njih dvojice, novo ime je Amerikanac Kyle Trush kojem će trener Bajić dati priliku da se nametne u nastavku sezone.

Lovre Miloš je dijete našeg kluba koji je prošao sve mlađe selekcije u kojima je bio jedan od ponajboljih igrača. U svojoj posljednjoj sezoni, prije odlaska na studij u SAD 2013. godine, vodio je juniorsku ekipu Mladosti do naslova prvaka Hrvatske te je na završnom turniru proglašen najboljim igračem. U svojoj karijeri nastupao je za reprezentaciju Hrvatske u svim dobnim kategorijama, a posljednji nastup imao je na U-19 Svjetskom prvenstvu u Australiji. Po dolasku u SAD Lovre je nastupao za Sveučilište UCL. U Americi je nastavio s dobrim igrama, a krajem 2017. godine sezonu je završio kao najbolji asistent lige. Vjerujemo kako će Miloš biti pojačanje našem klubu u nastavku sezone i borbama u Regionalnoj ligi i u Prvenstvu Hrvatske.
Također sa Sveučilišta UCL u klub je došao Amerikanac Kyle Trush. Nakon što je odigrao oglednu trening utakmicu Trush se pokazao kao zanimljiv igrač te su Uprava kluba i trener Bajić odlučili da do kraja sezone bude dio ekipe i da mu se pruži prilika da pokaže svoje kvalitete.
U klubu su odlučili iz Medveščaka vratiti mladog Branimira Hercega. Herceg je prvi dio sezone proveo na posudbi u Medveščaku kako bi dobio priliku skupiti što veću minutažu u Regionalnoj ligi. U 5 utakmica u kojima je nastupio, postigao je 7 golova. Herceg će već slijedećeg vikenda nastupiti s juniorskom ekipom na završnici Prvenstva Hrvatske.
Klub je napustio Andrija Vlahović koji je zbog obiteljskih razloga zatražio od kluba da se vrati u Šibenik. On će nastaviti svoju karijeru u VK Solaris. Uz zahvalu Andriji za igre koje je pružao u Mladosti, klub mu želi puno uspjeha u nastavku karijere.