Luka Bajić napustio Mladost

event 20.06.2022.

Nažalost, početak tjedna u domu Žabaca nije baš počeo najbolje. Nakon Marina Dašića proteklog tjedna, klub se oprostio od još jednog igrača koji je proteklih sezona igrao značajnu ulogu, posebno prošle sezone, u našoj momčadi. Mladost je naime napustio Luka Bajić (22), poprilično svestrani mladić koji je igrao na vanjskim pozicijama, ali jednako tako je […]

Nažalost, početak tjedna u domu Žabaca nije baš počeo najbolje. Nakon Marina Dašića proteklog tjedna, klub se oprostio od još jednog igrača koji je proteklih sezona igrao značajnu ulogu, posebno prošle sezone, u našoj momčadi.

Mladost je naime napustio Luka Bajić (22), poprilično svestrani mladić koji je igrao na vanjskim pozicijama, ali jednako tako je znao dati značajan doprinos na 2 metra, u obrani. Luka Bajić je naime pronašao novu sredinu u talijanskom prvoligašu, Anzio. Isti onaj koji je već doveo u svoje redove čak trojicu Hrvata u ovom prijelaznom roku (Goreta, Pelicarić i Koprčina, svi iz Solarisa).

Kao i u slučaju Marina Dašića, našem Luki Bajiću želimo nastavak uspješne karijere u novom klubu, a u Lukinom slučaju i jakoj Seriji A 1 uz nadu da će nam se jednog dana iznova vratiti na bazen uz Savu.

Hvala Luka za sve napore, golove, blokove, pobjede i trofeje i jasno, doviđenja!