Luka Bukić i Konstantin Harkov produžuju ugovore

event 12.06.2020.

Naši će Žapci i sljedeće sezone voditi jednu od vodećih uloga u hrvatskom, a nadamo se i europskom vaterpolu. Klub je dan nakon dogovorenog ostanka kapetana Ivana Marcelića, pronašao “zajednički jezik” s još dvojicom iznimno bitnih, jednih od ključnih igrača. Lijevo krilo, hrvatski reprezentativac Luka Bukić (26), te desnokrilni napadač, ljevoruki ruski reprezentativac Konstantin Harkov […]

Naši će Žapci i sljedeće sezone voditi jednu od vodećih uloga u hrvatskom, a nadamo se i europskom vaterpolu. Klub je dan nakon dogovorenog ostanka kapetana Ivana Marcelića, pronašao “zajednički jezik” s još dvojicom iznimno bitnih, jednih od ključnih igrača.

Lijevo krilo, hrvatski reprezentativac Luka Bukić (26), te desnokrilni napadač, ljevoruki ruski reprezentativac Konstantin Harkov (23) dogovorili su ostanak u Zagrebu i u Mladosti.
Brzo sam se dogovorio s klubom, ostajem u Mladosti, a ugovor ću potpisati vjerujem kada se vratim s priprema reprezentacije – potvrdio je zamjenik kapetana, jedan od stožernih igrača i dijete Mladosti, Luka Bukić.
Čak i nije bilo puno premišljanja i dvojbi. Nadam se da ćemo uspjeti zadržati sve domaće reprezentativce, pa i uz možda neko dodatno pojačanje – pridodao je Bukić.

Slična je situacija s Konstantinom Harkovom koji se sjajno aklimatizirao u našem gradu i klubu, što je popularni Kosta uostalom i sam potvrdio.
Zagreb mi se sviđa, naučio sam jezik, momčad je odlična, a i napredovao sam od kako sam u Mladosti. Nisam još točno odlučio, ali mislim da ću potpisati na godinu dana – rekao je Harkov.

Nadamo se da ovime nije kraj lijepim vijestima iz Jarunske b.b., odnosno da će i nadolazeće razdoblje donijeti nastavak pozitivnih vibracija u našem klubu.