Mali mladostaši 4. u Kupu

event 09.10.2022.

U utakmici za brončanu medalju na završnom turniru Hrvatskog kupa za mlađe kadete u Šibeniku, Mladost nije uspjela. Splitski Jadran je bio bolji slaveći pobjedu 6:4, a kobna za našu ekipu je bila druga polovica utakmice u kojoj nisu postigli niti jedan pogodak, dok su ih primili tri. Jadran je bolje otvorio, te poveo 2:0, […]

U utakmici za brončanu medalju na završnom turniru Hrvatskog kupa za mlađe kadete u Šibeniku, Mladost nije uspjela. Splitski Jadran je bio bolji slaveći pobjedu 6:4, a kobna za našu ekipu je bila druga polovica utakmice u kojoj nisu postigli niti jedan pogodak, dok su ih primili tri.

Jadran je bolje otvorio, te poveo 2:0, na što je Mladost uspjela u dva navrata u drugoj četvrtini i poravnati (2:2 i 3:3), pa čak i pogotkom Modrića u 14. minuti odnosno malo prije ‘velikog odmora’ povesti (4:3 za Mladost). Ispostavilo se međutim da je to bio i posljednji pogodak mladostaša na utakmici.

Strijelci za Mladost bili su – Karlo Šindler 2, te po 1 pogodak Mark Modrić i Deni Sappe koji je kao kapetan preuzeo momčadsku nagradu za fair play.

IMG-20221009-WA0005