Marca spasio bodove

event 02.11.2016.

Vaterpolisti Mladosti upisali su i drugu pobjedu u Regionalnoj ligi. Na domaćem bazenu svladali su splitski Jadran rezultatom 8:7. Prva četvrtina protekla je u dominaciji igrača trenera Štritofa koji su mogli i uvjerljivije voditi (završilio je 3:0) da je Luka Bukić realizirao peterac u posljednjim trenucima četvrtine. Kad su svi ljubitelji Mladosti već se ponadali […]

Vaterpolisti Mladosti upisali su i drugu pobjedu u Regionalnoj ligi. Na domaćem bazenu svladali su splitski Jadran rezultatom 8:7.

Prva četvrtina protekla je u dominaciji igrača trenera Štritofa koji su mogli i uvjerljivije voditi (završilio je 3:0) da je Luka Bukić realizirao peterac u posljednjim trenucima četvrtine. Kad su svi ljubitelji Mladosti već se ponadali kako će ovo biti jedna lagana pobjeda, odmah u drugoj četvrtini Žapci su prosuli vodstvo te se u drugo poluvrijeme krenulo iz početka. Žapci niti jednom gostima nisu dopustili vodstvo, ali nisu uspjeli napraviti niti veću prednost kako bi odigrali mirnu završnicu. U posljednjem napadu gosti su imali igrača više, ali je Marcelić izvrsnom obranom sačuvao prednost i donio Žapcima pobjedu.
Najefikasniji kod Mladostaša bio je Paškvalin sa 3 gola, dok svakako treba naglasiti da je Marcelić cijelim tijekom susreta bio ponajbolji Žabac u bazenu.

Pogledajte sastave i strijelce obiju momčadi na ovoj utakmici.