Marca, Zova i Damba na reprezentativnom popisu za Moskvu

event 07.02.2018.

Izbornik vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis putnika za Moskvu na utakmicu 4. kola kvalifikacija Svjetske lige. Od Mladostaša pozvani su kapetan Marcelić, ljevoruki Zović te fizioterapeut Luketić. U četvrtom kolu kvalifikacija Svjetske lige reprezentacija Hrvatske igra u Moskvi protiv Rusije, u utorak 13. veljače. Izbornik Tucak odlučio se za vrlo jaki sastav: Bijač, […]

Izbornik vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis putnika za Moskvu na utakmicu 4. kola kvalifikacija Svjetske lige. Od Mladostaša pozvani su kapetan Marcelić, ljevoruki Zović te fizioterapeut Luketić.

U četvrtom kolu kvalifikacija Svjetske lige reprezentacija Hrvatske igra u Moskvi protiv Rusije, u utorak 13. veljače. Izbornik Tucak odlučio se za vrlo jaki sastav: Bijač, Marcelić, Lončar, Vrlić, Buljubašić, Macan, Benić, Gacia, Zović, Marinić Kragić, Šetka, Vukičević i Fatović. Kao podsjetnik, u studenom 2017. naši izabranici su u Zadru svladali Ruse s uvjerljivih 14:4. Nakon 3 odigrana kola, Hrvatska je vodeća u skupini B s maksimalnih 6 bodova.