Posjeti HAVK Mladost web-shop

Marcelić i Bukić sudjelovali u vukovarskom spektaklu

event 14.03.2017.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je u petom kolu FINA Svjetske lige reprezentaciju Francuske s 16:6. Utakmicu je otvorio Sandro Sukno koji je na večerašnjoj utakmici francusku mrežu tresao 3 puta. Prva četvrtina obilovala je pogotcima – 5:3. U drugoj se hrvatski reprezentativci lagano rezultatski odvajaju no vukovarske tribine ne posustaju u odličnom navijanju. Do kraja […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je u petom kolu FINA Svjetske lige reprezentaciju Francuske s 16:6.

Utakmicu je otvorio Sandro Sukno koji je na večerašnjoj utakmici francusku mrežu tresao 3 puta. Prva četvrtina obilovala je pogotcima – 5:3. U drugoj se hrvatski reprezentativci lagano rezultatski odvajaju no vukovarske tribine ne posustaju u odličnom navijanju. Do kraja su Tuckovi izabranici pokazali navijačima, među kojima je bila i Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, vrhunski vaterpolo.
Od Mladostaša u momčadi Hrvatske zaigrali su Luka Bukić i Ivan Marcelić. Bukić je postigao 1 pogodak na utakmici i to na samom kraju prve četvrtine. Marcelić je dobio priliku na golu u trećoj i četvrtoj četvrtini i s nekoliko dobrih obrana opravdao izbornikovo povjerenje.
Na klupi gostiju bio je trener mlađih kategorija u našem klubu, Hrvoje Hrestak.

Vukovarski je bazen izvrsno odradio zadatak, te se pokazao kao pravi domaćin našim i francuskim vaterpolistima. Na prepunom bazenu publika je uživala u predstavi naših reprezentativaca i gromoglasnim navijanjem i podrškom ispratila naše momke.

Utakmica je osim sportskog naboja i važnosti imala i dodatnu simboliku jer je upravo francuske nacionalnosti bio Jean-Michel Nicolier, vukovarski branitelj, koji je položio svoj život za slobodnu Hrvatsku.