Posjeti HAVK Mladost web-shop

Marcelić:”Gristi ćemo za pobjedu”

event 19.02.2016.

Stigao je dan kad će na bazenu Mladosti uz Savu gostovati trenutno jedna od najjačih europskih momčadi, dubrovački Jug. Što o utakmici kažu naši igrači… Za konačni rezultat ove utakmice jako je bitno u kakvom će izdanju biti vratar Mladosti Ivan Marcelić. O utakmici Marca kaže: “Mi u ovoj utakmici ništa izgubiti jer Jug je […]

Stigao je dan kad će na bazenu Mladosti uz Savu gostovati trenutno jedna od najjačih europskih momčadi, dubrovački Jug. Što o utakmici kažu naši igrači…

Za konačni rezultat ove utakmice jako je bitno u kakvom će izdanju biti vratar Mladosti Ivan Marcelić. O utakmici Marca kaže:
Mi u ovoj utakmici ništa izgubiti jer Jug je apsolutni favorit. Baš zbog toga mi možemo igrati opuštenije i prikazati sve što znamo i možemo. Morat ćemo jako gristi jer igramo doma i pred našim navijačima nećemo nikome dopustiti da lagano dođe do bodova“.

Prošlog tjedna Marcelić je nastupio za hrvatsku reprezentaciju protiv Turske gdje je bio na golu u posljednjoj četvrtini. Uz Marcelića u Turskoj je bio i Luka Bukić koji će također imati važnu ulogu u današnjem susretu. O hrvatskom derbiju Luka kaže:
Trenutno utakmice između Juga i Mladosti nisu oni pravi derbi susreti jer je Jug trenutno u boljoj poziciji. Mi svi u klubu se nadamo da će za 2-3 godine ove utakmice opet biti neizvjesne i derbiji u pravom smislu riječi. Ovog puta mi ćemo dati sve od sebe, posebno u obrani, da što duže zadržimo utakmicu u rezultatskoj neizvjesnosti. Dobra igra protiv Juga bitna nam je i za samopouzdanje za nedjeljni susret protiv Jadrana.

Utakmica na bazenu uz Savu počinje u 20:45, a tko ne može na Savu utakmicu može gledati na tv kanalu Arena sport 1. Kretanje rezultata u živo možete pratiti na našim stranicama dok na službenim stranicama lige www.rwp-league.com možete detaljnije pratiti tijek susreta.