Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda Hrvatske s Marcelićem na vratima

event 17.01.2018.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija pobijedila je Njemačku u 3. kolu Svjetske lige rezultatom 13:4 (6:0, 3:0, 3:2, 1:2). Svoj doprinos ovoj pobjedi dali su i kapetan Mladosti Ivan Marcelić te Andrija Bašić. Hrvatski reprezentativci odigrali su jako dobru utakmicu posebno u obrani. Vratar Mladosti Marcelić započeo je ovu utakmicu i branio 3 četvrtine. Bio je vrlo […]

Hrvatska vaterpolo reprezentacija pobijedila je Njemačku u 3. kolu Svjetske lige rezultatom 13:4 (6:0, 3:0, 3:2, 1:2). Svoj doprinos ovoj pobjedi dali su i kapetan Mladosti Ivan Marcelić te Andrija Bašić.

Hrvatski reprezentativci odigrali su jako dobru utakmicu posebno u obrani. Vratar Mladosti Marcelić započeo je ovu utakmicu i branio 3 četvrtine. Bio je vrlo siguran na vratima nanizavši nekoliko odličnih obrana, a prvi gol je primio tek pred kraj treće četvrtine. Svoj nastup zabilježio je još jedan Mladostaš – Andrija Bašić.
U napadu je najefikasniji bio Garcia s 3 gola, 2 su postigli Fatović, Buljubašić i Benić dok su jednom mrežu zatresili Lončar, Buha i Vrlić. Hrvatska je na vrhu grupe sa 2 pobjede iz isto toliko utakmica. Samo pobjednik skupine izborit će nastup na završnom turniru Svjetske lige.
Ovom pobjedom Barakude su stigle nadomak tog cilja, a slijedi im nastup u Moskvi sredinom veljače.