Marin Dašić s Trojansima osvojio Sveučilišno prvenstvo SAD

event 04.12.2018.

Marin Dašić zajedno sa svojim suigračima sa Sveučilišta Južne Kalifornije, Trojansima, slavi titulu sveučilišnog prvaka SAD koju su osvoji u nedjelju na bazenu sveučilišta Stanford. Marin Dašić je do ljeta 2016. nastupao za Mladost i više puta je bio najbolji strijelac na prvenstvima i kupovima Republike Hrvatske. Član je juniorske ekipe Mladosti koja je osvojila […]

Marin Dašić zajedno sa svojim suigračima sa Sveučilišta Južne Kalifornije, Trojansima, slavi titulu sveučilišnog prvaka SAD koju su osvoji u nedjelju na bazenu sveučilišta Stanford.

Marin Dašić je do ljeta 2016. nastupao za Mladost i više puta je bio najbolji strijelac na prvenstvima i kupovima Republike Hrvatske. Član je juniorske ekipe Mladosti koja je osvojila Prvenstvo Hrvatske. U seniore Žabaca ušao je dok je Mladost vodio Vjeko Kobeščak. Marin je redovito nastupao za reprezentaciju Hrvatske u mlađim uzrastima, a među bojnim uspjesima mogu se izdvojiti 4. mjesto s EP u Bakuu i srebrna medalja sa SP u Beogradu.
U ekipi Trojansa, uz Marina Dašića, nastupili su još dvojica Hrvata: Jacob Merčep i Luka Karaman, dok je pomoćni trener Zagrepčanin Marko Pintarić.
Trojansi su u finalu bili bolji od sveučilišta Stanford rezultatom 14:12 i time nakon 2013. ponovo osvojili naslov.
Marin_Dasic
Čestitamo Marine!!