Posjeti HAVK Mladost web-shop

Matias Biljaka otišao iz Mladosti

event 15.07.2022.

Ovog je tjedna i još jedan igrač napustio Mladost. Nakon 8 godina provedenih u klubu, redove Žabaca napustio je Matias Biljaka (1999.). Branič našeg kluba, ujedno i igrač sa šireg popisa izbornika seniorske reprezentacije, Ivice Tucka. Iako vrlo mlad, Biljaka je ostavio veliki trag u našoj momčadi, te je bio sastavni dio uspjeha proteklih godina […]

Ovog je tjedna i još jedan igrač napustio Mladost.

Nakon 8 godina provedenih u klubu, redove Žabaca napustio je Matias Biljaka (1999.). Branič našeg kluba, ujedno i igrač sa šireg popisa izbornika seniorske reprezentacije, Ivice Tucka.

Iako vrlo mlad, Biljaka je ostavio veliki trag u našoj momčadi, te je bio sastavni dio uspjeha proteklih godina u kojima je Mladost osvojila jedan naslov prvaka Hrvatske, jedan nacionalni kup i dva trofeja pobjednika Regionalne odnosno Premier lige.

“Nakon 8 godina u klubu i gradu koji smatram svojim, poželio sam novi izazov, novu sredinu i dokazivanje”, rekao je Biljaka nakon odlaska iz Mladosti. Prema našim informacijama, potpisao je jednogodišnju vjernost za dubrovački Jug za koji je nešto ranije potpisao i Franko Lazić.

Matiasu zahvaljujemo na svemu što je doprinio našem klubu, uz nadu da će nam se putevi uskoro ponovo susresti.