Posjeti HAVK Mladost web-shop

Matija i Bartul na kadetskom SP

event 20.08.2022.

U nedjelju, 21. kolovoza u grčkom gradu Volosu počinje kadetsko Svjetsko prvenstvo, dečki do 16 godina. Hrvatska je u skupini sa Slovenijom i Azerbajdžanom za početak, ali ono bitnije, ova naša nacionalna momčad je među favoritima za visok plasman, pa i za medalju. Prvu utakmicu igramo protiv Azerbajdžana u nedjelju (21. VIII.) u 08. 15 […]

U nedjelju, 21. kolovoza u grčkom gradu Volosu počinje kadetsko Svjetsko prvenstvo, dečki do 16 godina. Hrvatska je u skupini sa Slovenijom i Azerbajdžanom za početak, ali ono bitnije, ova naša nacionalna momčad je među favoritima za visok plasman, pa i za medalju.

Prvu utakmicu igramo protiv Azerbajdžana u nedjelju (21. VIII.) u 08. 15 sati, a drugu u utorak (23. VIII.) protiv Slovenije u 08.00 sati po našem vremenu.

Nas u klubu veseli što se među 13-icom dečki koji će se boriti pod hrvatskim barjakom u Volosu, nalaze dvojica naših nadarenih igrača – vratar Matija Prižmić, te Bartul Bučević. Dakako, ne zaboravljamo ni šefa stručnog stožera reprezentacije, Hrvoja Hrestaka, kao i pomoćnika mu i trenera vratara, Franu Vićana. Odreda sve stručnjake iz stožera naše Mladosti.

 

Svim dečkima u hrvatskoj reprezentaciji, svim igračima i trenerima, od srca želimo da u Grčkoj pruže najbolje igre, te nam se vrate s medaljom oko vrata!