Milaković: Borit ćemo se mladostaški

event 30.10.2015.

Pred vaterpolistima Mladosti je možda najteža utakmica sezone, gostovanje u Gružu kod Juga. Uoči same utakmice porazgovarali smo s kapetanom momčadi Ivanom Milakovićem. “Naredna tri dana provest ćemo na najtežem mogućem gostovanju jer igramo protiv dva favorita za ukupnog pobjednika lige. Nama je sigurno važnija utakmica u nedjelju protiv Jadrana jer mislim da su lošiji […]

Pred vaterpolistima Mladosti je možda najteža utakmica sezone, gostovanje u Gružu kod Juga. Uoči same utakmice porazgovarali smo s kapetanom momčadi Ivanom Milakovićem.

Naredna tri dana provest ćemo na najtežem mogućem gostovanju jer igramo protiv dva favorita za ukupnog pobjednika lige. Nama je sigurno važnija utakmica u nedjelju protiv Jadrana jer mislim da su lošiji od Jug te su nam direktni konkurenti za Final 4 tj. treće i četvrto mjesto“.

Ovo gostovanje dolazi u jako nezgodnom trenutku za Mladost, što zbog nedostatka nekolicine igrača, što zbog šoka od ispadanja u Kupu.
Volio bih da mogu reći da smo kompletno, ali nismo. Pred put smo saznali da smo ostali bez Geratovića i Paškvalina. Momčad je još uvijek u šoku zbog poraza od Jadrana u Kupu i glave su nam još uvijek u toj utakmici iz koje moramo izvuči pouke. Zbog svega ovoga, nekakav pozitivan rezultat iz bilo koje od ovih utakmica bilo bi pravo čudo. Mladi smo, promijenili smo 7 igrača i još nam treba vremena da se uigramo.

Ipak igrači su svjesni da ne idu na izlet i sigurno će dati sve od sebe da sa vratim barem s nekim bod(om) u Zagreb
Sigurno ćemo dati sve od sebe i ići ćemo jako u obje utakmice i borit ćemo se mladostaški“.

U prvoj utakmici protiv Juga, osim jake momčadi, stajat će i trener Kobešćak koji je prije Dubrovnika dugo vremena proveo na klupi Mlaodstaša
Protiv Juga ne vidim baš velike šanse niti način kako da ih iznenadimo jer nas Vjeko poznaje bolje nego mi sami sebe. Uz to, Jug ima momčad koja se s pravom može nadati trofejima i koja je odlično popunjena na svim pozicijama“.

Utakmica protiv Juga igra se na bazenu u Gružu u petak u 19 sati i nadamo se da će Žapci pružiti dostojan otpor domaćoj momčadi.