Posjeti HAVK Mladost web-shop

Milaković: “Moramo dokazati da smo kvalitetniji”

event 28.10.2016.

Mladostaši su odradili i posljednji trening uoči početka turnira 2. kruga Euro kupa. Prvu utakmicu igraju večeras u 21:15 protiv POŠK-a. Dođite svi na Savu jer ulaz na bazen je besplatan. Trener Štritof može biti zadovoljan jer, osim vratara Vićana koji je bio nešto bolestan, svi igrači su zdravi i spremni. O prvoj utakmici kapetan […]

Mladostaši su odradili i posljednji trening uoči početka turnira 2. kruga Euro kupa. Prvu utakmicu igraju večeras u 21:15 protiv POŠK-a. Dođite svi na Savu jer ulaz na bazen je besplatan.

Trener Štritof može biti zadovoljan jer, osim vratara Vićana koji je bio nešto bolestan, svi igrači su zdravi i spremni.

O prvoj utakmici kapetan Milaković kaže:
Nama je protiv POŠK-a najteža utakmica zato jer nam je prva i u nju ulazimo pod pritiskom. Pobjeda u toj utakmici nam je jako bitna za mirnoću u nastavku turnira. U novoj sezoni POŠK se pojačao te iako igraju A2 ligu jako su neugodan protivnik.”

O raspletu turnira kapetan kaže:
Mi želimo da nam Posillipo bude najlakši protivnik. S njima igramo zadnju utakmicu i nadamo se da ćemo do tada izboriti prolaz dalje te ćemo protiv njih igrati rasterećeno iako su oni na papiru najjača momčad turnira. BVS je nezgodna mađarska ekipa i svakako ih ne smijemo zanemarit. Realno mi i Posilli po odskačemo u kvaliteti te smo favoriti, ali opreza nikad dosta.”

Uoči početka turnira, trener Štritof je oprezan te kaže:
Mi smo mlada ekipa i tek moramo pokazati našu kvalitetu. Bitno je da u turnir uđemo bez respekta i straha. Želimo nastaviti s dobrom igrom i angažmanom.”