Posjeti HAVK Mladost web-shop

Milaković:”Mi ćemo se boriti dok postoji nada”

event 27.02.2016.

Nakon poraza od Mornara, naši seniori su ostali u Splitu gdje u nedjelju igraju protiv POŠK-a. Iz Splita su nam se sa svojim razmišljanjima javili Marko Pavičić i Ivan Milaković. Marko Pavičić se prvo osvrnuo na utakmicu protiv Mornara u kojoj su Žapci se udaljili od final 4 turnira: “Teško je nešto reći kad smo […]

Nakon poraza od Mornara, naši seniori su ostali u Splitu gdje u nedjelju igraju protiv POŠK-a. Iz Splita su nam se sa svojim razmišljanjima javili Marko Pavičić i Ivan Milaković.

Marko Pavičić se prvo osvrnuo na utakmicu protiv Mornara u kojoj su Žapci se udaljili od final 4 turnira:
Teško je nešto reći kad smo svi zajedno bili daleko ispod očekivanog nivoa. Dali smo svoj maksimum, ali Mornar je u ovom trenutku bio bolji“.

Igrači nemaju vremena za plakanje. Nakon dana odmora slijedi nova utakmica, a to zna i bek Žabaca:
Utakmicu protiv Mornara moramo što prije zaboraviti i okrenuti se POŠK-u. U nedjelju nas očekuje još jedna teška utakmica, ali mi očekujemo pobjedu i želimo se vratiti u Zagreb s bodovima.”

Kapetan Milaković osvrnuo se na šanse za plasman na završni turnir:
Još uvijek smo matematički u igri za plasman na final 4. Dok postoji nada da se plasiramo, mi ćemo se boriti. Sad više ne ovisimo o našim rezultatima. Mi želimo ostvariti sve tri pobjede do kraja i onda očekivati da će Partizan izgubiti od Jadrana Carine i Mornara. Sportski je nadati se da će nam se želje ostvariti“.