Miloš Ćuk: Apsolutni smo favoriti protiv podmlađenog Partizana

event 30.11.2018.

Mladost ovog vikenda gostuje u Beogradu gdje se sastaje s Partizanom u sklopu 7. kola Triglav Regionalne vaterpolo lige. Utakmica je na rasporedu u subotu 1.12. u 19:00. Utakmice Partizana i Mladosti su uvijek bile mamac za vaterpolo sladokusce bez obzira na kojem se plivalištu igralo, bilo na Banjici ili na Savi. Nakon 6 odigranih […]

Mladost ovog vikenda gostuje u Beogradu gdje se sastaje s Partizanom u sklopu 7. kola Triglav Regionalne vaterpolo lige. Utakmica je na rasporedu u subotu 1.12. u 19:00.
Utakmice Partizana i Mladosti su uvijek bile mamac za vaterpolo sladokusce bez obzira na kojem se plivalištu igralo, bilo na Banjici ili na Savi. Nakon 6 odigranih kola TRVL Mladost i Partizan se nalaze na dva suprotna kraja tablice. Odigrana je trećina ligaškog dijela, a Žapci uvjerljivo vode sa šest pobjeda, dok se Partizan nalazi na pretposljednjem mjestu sa skromna 4 boda.
Ovogodišnje veliko pojačanje Žabaca, Miloš Ćuk, koji je u Partizanu igrao prije 4 sezone, dao je najavu utakmice u Beogradu.
Najprije smo ga zamolili da rezimira dosadašnji dio sezone iz kuta novopridošlog igrača.
“Što se tiče mojih igara do sada u kapici Mladosti, sve je onako kako treba biti. Dobro sam se uklopio u ekipu i za sada imamo dobre rezultate i dobru igru. Ove godine se imamo čemu nadati što se tiče Regionalne lige i domaćeg prvenstva. Povratnici smo u Ligu prvaka u kojoj se mislimo boriti do kraja. Vjerujem da imamo šansu i za F8, to je neka moja želja, a što je realnost kluba vidjet ćemo.
Što se tiče mojih suigrača, oni su odlični nema šta! Dobro su me primili. Za sada je sve odlično, nadam se da će tako biti i dalje.”
, kazao je Miloš.
Kakva su očekivanja vezana uz gostovanje u Beogradu?
“Izgleda da su prošla vremena derbija između ova dva kluba. Meni je iskreno žao da je Partizan u tako lošoj situaciji. Oni se iz godine u godinu podmlađuju, a izgleda da ne mogu presjeći taj trend da im odlazi po 5-6 igrača. Mladost je u toj utakmici apsolutni favorit i naravno da idemo u Beograd po pobjedu. Drago mi je što ću imati priliku vidjeti se sa starim prijateljima, ali bodove nosimo u Zagreb. Jedino me brine kakva će biti temperatura vode na Banjici.”, pola kroz smijeh, a pola ozbiljno završio je Ćuk.
Žapce očekuje bogat program u prosincu, u kojem ćemo ih gledati/bodriti u tri natjecanja: Regionalnoj ligi, Ligi prvaka i Kupu Republike Hrvatske.
Sigurna pobjeda protiv Partizana bi Milošu Ćuku i svim igračima Mladosti dalo podstreka za nastavak dosadašnje odlične sezone.