Posjeti HAVK Mladost web-shop

Miloš izvrstan u pobjedi Hrvatske

event 02.07.2019.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija odigrala je prijateljsku utakmicu u Splitu protiv Njemačke. Igrači pod vodstvom izbornika Tucka slavili su sa 22:10, a najbolji igrač utakmice bio je Mladostaš Lovre Miloš. U utakmici u kojoj je Hrvatska opravdala ulogu favorita bilo je mnoštvo golova i lijepih poteza. Među 13 odabranih hrvatskih igrača bila su četvorica koji će […]

Hrvatska vaterpolo reprezentacija odigrala je prijateljsku utakmicu u Splitu protiv Njemačke. Igrači pod vodstvom izbornika Tucka slavili su sa 22:10, a najbolji igrač utakmice bio je Mladostaš Lovre Miloš.

U utakmici u kojoj je Hrvatska opravdala ulogu favorita bilo je mnoštvo golova i lijepih poteza. Među 13 odabranih hrvatskih igrača bila su četvorica koji će od sljedeće sezone nositi kapicu Mladosti: Bukić, Marcelić, Miloš i Vrlić. Izvrsno je svoju minutažu iskoristio Miloš koji je bio najefikasniji igrač utakmice sa 5 golova. Druge dvije četvrtine na golu je bio kapetan Žabaca, Marcelić, koji je skupio vrllo dobrih 5 obrana iz 8 udaraca. Nova pojačanja našeg kluba također su dali svoj obol u ovoj pobjedi. Centar Vrlić postigao je jedan pogodak te zaradio nekoliko isključenja, dok se Luka Bukić istaknuo u obrambenim zadacima između ostalog oduzevši 3 lopte gostima.

Bila je ovo posljednja provjera za trenera Tucka i njegove igrače pred Svjetsko prvenstvo koje se igra u Gwangjuu u Južnoj Koreji. Hrvatska je u ovoj utakmici nastupila u sljedećem sastavu:
Bijač, Benić, Fatović, Lončar, Joković, Buljubašić, Vukičević, Bušlje, Miloš, Vrlić, Šetka, Garcia, Marcelić, Bukić.