Posjeti HAVK Mladost web-shop

Miloš najefikasniji protiv Turske

event 19.07.2018.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija do sada je odigrala dvije utakmice na Europskom prvenstvu u Barceloni i ostvarila dvije lagane pobjede. Kao što se i očekivali izbornik Tucak i njegovi igrači na startu prvenstva imali su dvije lagane utakmice protiv protivnika koji ne spadaju u sam vrh europskog vaterpola. U prvom kolu igrali su protiv Nizozemske te […]

Hrvatska vaterpolo reprezentacija do sada je odigrala dvije utakmice na Europskom prvenstvu u Barceloni i ostvarila dvije lagane pobjede.

Kao što se i očekivali izbornik Tucak i njegovi igrači na startu prvenstva imali su dvije lagane utakmice protiv protivnika koji ne spadaju u sam vrh europskog vaterpola. U prvom kolu igrali su protiv Nizozemske te su slavili rezultatom 15:8. Najbolji strijelac bio je Vukičević sa 4 gola.
U drugoj utakmici na drugoj strani bili su Turci koji su “pali” još uvjerljivije 23:2. Prvi topnik susreta bio je Mladostaš Lovre Miloš koji je postigao čak 6 golova. Svoju priliku u toj utakmici dobio je i kapetan Mladost Marcellić. Marca je u dvije četvrtine skupio 5 obrana te je primio samo jedan pogodak.
Posljednje kolo naši reprezentativci igraju u petak (20.7.) u 20:30 protiv Grčke koja je također bila uvjerljiva u prva dva kola. Pobjednik tog susreta će direktno u četvrtfinale.