Ml. juniori u polufinalu PH

event 02.03.2019.

Mlađi juniori Mladosti izborili su polufinale Prvenstva Hrvatske svladavši KPK rezultatom 6:3 (1:1, 3:1, 1:1, 1:0), i za finale će igrati protiv domaćeg Jadrana u 20:30. Sinoćnji poraz od Juga očito nije ostavio traga na igračima trenera Gulina, koji su ozbiljno krenuli u utakmicu protiv KPK. Nakon pola četvrtine bez golova Mladost dolazi u vodstvo […]

Mlađi juniori Mladosti izborili su polufinale Prvenstva Hrvatske svladavši KPK rezultatom 6:3 (1:1, 3:1, 1:1, 1:0), i za finale će igrati protiv domaćeg Jadrana u 20:30.
Sinoćnji poraz od Juga očito nije ostavio traga na igračima trenera Gulina, koji su ozbiljno krenuli u utakmicu protiv KPK.
Nakon pola četvrtine bez golova Mladost dolazi u vodstvo golom Paića iz igrača više. Korčulani su uspjeli do kraja prve četvrtine izjednačit, a početkom druge i povesti 2:1. Njihovo vodstvo trajalo je samo jedan napad jer Mihaljević poravnava na 2:2. Novo vodstvo Žapcima donosi kapetan Holzinger, a na dva razlike “diže” Paić.
U trećoj četvrtini još su se jednom dečki iz grada Marka Pola približili na -1, da bi Paić svojim trećim golom vratio dva gola prednosti.
U zadnjoj četvrtini Žapci nisu dopustili protivnicima da postignu zgoditak, a to je pošlo za rukom ljevorukom Mihiću koji je postavio konačni, “teniski”, rezultat 6:3.
Trener Gulin je porukom “pohvalio čitavu ekipu za discipliniranu igru u obrani i pridržavanje dogovorenih akcija u napadu.”
Ipak teško je odoliti da se ne spomene sjajan učinak vratara Udovića koji je obranio 14 lopti, od kojih je zadnja obranjeni peterac na isteku utakmice, što predstavlja “šlag na tortu” vrlo dobrog izdanja čitave ekipe.
Fokus Žabaca se seli na domaći Jadran s kojim večeras u 20:30 Mladost igra polufinale Prvenstva Hrvatske.