Posjeti HAVK Mladost web-shop

Ml. kadeti pobjedom protiv Medveda otvorili završnicu Kupa RH

event 27.07.2018.

Mlađi kadeti Mladosti su pobjedom protiv Medveščaka započeli natjecanje na završnici Kupa Hrvatske. Teže od očekivanog, Žapci su slavili rezultatom 10:7 (3:2, 2:1, 3:2, 2:2). Igrači koje vodi trener Šafarić nisu najbolje ušli u utakmicu prvog kola Kupa Hrvatske. Medvedi su dva puta vodili da bi tek krajem prve dionice Katičić doveo Mladost u prvo […]

Mlađi kadeti Mladosti su pobjedom protiv Medveščaka započeli natjecanje na završnici Kupa Hrvatske. Teže od očekivanog, Žapci su slavili rezultatom 10:7 (3:2, 2:1, 3:2, 2:2).

Igrači koje vodi trener Šafarić nisu najbolje ušli u utakmicu prvog kola Kupa Hrvatske. Medvedi su dva puta vodili da bi tek krajem prve dionice Katičić doveo Mladost u prvo vodstvo 3:2.
Slijedi četvrtina u kojoj je Mladost povisila svoje vodstvo, pa se na promjenu strana otišlo s 2 razlike za Žapce. Valja istaknuti realizaciju igrača više koja je u prvom poluvremenu bila 80%.
Nastavak nudi najneizvjesniji dio utakmice, jer Medveščak smanjuje na 5:4, bude se i njihovi navijači/roditelji i atmosfera postaje prava vaterpolska. Mladost ne iskorištava 3 igrača više za redom,ali Medvedi ne pronalaze način da preokrenu rezultat. Pitanje pobjednika je riješeno nakon što Mladost dva puta odlazi na +3 gola (7:4 i 8:5), a na samom početku zadnje dionice i na 9:5. U tom trenutku su naši prijatelji i roditelji, kojih je isto bilo te večeri na Šalati, mogli početi slaviti pobjedu Mladosti.
Golove za Mladost zabili su: Bušić 3, Meić i Josipović po 2, te Habuda, Katičić i Kvaternik po 1.

Slijedeću utakmicu Žapci igraju protiv Jadrana 27.7. u 11:20.