Ml. kadeti pobjedom protiv Mornara do drugog mjesta u skupini

event 22.03.2019.

Mladostaši su svladali Mornar BS 7:4 (2:2, 2:1, 0:1, 3:0) i izborili četvrtfinale najverojatnije protiv Zadra 1952. Mladi Žapci završili su natjecanje u “splitskoj” grupi s 2 pobjede i jednim porazom. Utakmicu protiv Mornara su otvorili golovima Marka Barišića i Aurore Stipanov oba puta s igračem više. Mornar se vratio u utakmicu i izjednačio rezultat […]

Mladostaši su svladali Mornar BS 7:4 (2:2, 2:1, 0:1, 3:0) i izborili četvrtfinale najverojatnije protiv Zadra 1952.
Mladi Žapci završili su natjecanje u “splitskoj” grupi s 2 pobjede i jednim porazom. Utakmicu protiv Mornara su otvorili golovima Marka Barišića i Aurore Stipanov oba puta s igračem više. Mornar se vratio u utakmicu i izjednačio rezultat do kraja prve četvrtine. Nakon izmjene kompletnih sedmorki na obje strane, Mladost ponovo odlazi na dva gola viška s dva uzastopna pogotka Mardešića. Slijedilo je razdoblje u kojem Mladost nije uspjela doći do zgoditka, a splićani zabijaju jedan gol u drugoj, a jedan u trećoj četvrtini tako da se u posljednju dionicu ušlo s poravnatim rezultatom.
I u toj završnici su se naši Žapci i jedna Žabica pokazali kao bolji protivnik. Najprije je Bučević zabio svoj prvi gol, pa potom i Erceg i bilo je izvjesno da se Mornar neće moći po treći puta vratiti u utakmicu. Točku na “i” ove vrijedne pobjede Mladosti stavio je Bučević.
Strijelci za Mladost: Bučević i Mardešić po 2, te Stipanov, Marko Barišić i Erceg po 1.
Iduća utakmica mlađih kadeta Mladosti je na rasporedu u subotu 23.4. u 10:30 a protivnik će biti lošiji iz dvoboja Primorje – Zadar, a vjerojatnije je da će to biti ekipa iz Zadra.
U iščekivanju slijedeće utakmice zgodno je pogledati foto galeriju koju su nam poslali kolege iz Juga. Hvala!
DSC_0522
DSC_0532
DSC_0528
DSC_0514
DSC_0520
DSC_0516