Ml. kadeti poraženi od Jadrana u 2. kolu Kupa

event 27.07.2018.

Mladostaši su se u drugom kolu Kupa Hrvatske sastali s ekipom Jadrana i upisali su poraz rezultatom 12:10 (5:0, 3:4, 1:2, 3:4). Prva četvrtina je odlučila pobjednika. U toj četvrtini je splićanin Petar Vodopivec zabio 5 golova! I to na sve moguće načine: 2 iz peterca, jedan iz igre, jedan iz kontre i jedan s […]

Mladostaši su se u drugom kolu Kupa Hrvatske sastali s ekipom Jadrana i upisali su poraz rezultatom 12:10 (5:0, 3:4, 1:2, 3:4).

Prva četvrtina je odlučila pobjednika. U toj četvrtini je splićanin Petar Vodopivec zabio 5 golova! I to na sve moguće načine: 2 iz peterca, jedan iz igre, jedan iz kontre i jedan s igračem više. U istom razdoblju igrači trenera Šafarića nisu zabili niti jedan gol. Mladostaši su se u nastavku trudili, smanjili vodstvo Jadrana na 5:3, ali opet bi se Jadranaši odvojili na 4-5 razlike i tako sve do svršetka utakmice. Tek pri kraju je Mladost smanjila na 2 gola razlike. Nadamo se da današnja utakmica protiv jakog Jadrana, izuzev prve četvrtine, predstavlja putokaz za naše igrače u nastavku turnira.
Po dva gola za Mladost postigli su Bušić i Habuda, a po jedan Brkić, Halar, Rogulj, Josipović, Meić i Bučević.
Večeras Mladost igra u 20:20 na plivalištu Šalata protiv dubrovačkog Jug CO za drugo mjesto u skupini B. Mladost za osvajanje drugog mjesta ne smije izgubiti od Juga.