Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađe nade bez primljenog gola slavile protiv POŠK-a

event 23.08.2021.

I drugi nastup mlađih nada Mladosti bio je odličan. Slavili su najmlađi Žapci protiv POŠK-a s 24:0 (7:0, 6:0, 6:0, 5:0). Končan rezultat utakmice govori sam za sebe o kakvom se odnosu snaga radilo jutros na plivalištu Zvončac u Splitu. Mali Žapci su visoko porazili splitske vršnjake iz POŠK-a, ne dopustivši im ni počasni gol. […]

I drugi nastup mlađih nada Mladosti bio je odličan. Slavili su najmlađi Žapci protiv POŠK-a s 24:0 (7:0, 6:0, 6:0, 5:0).

Končan rezultat utakmice govori sam za sebe o kakvom se odnosu snaga radilo jutros na plivalištu Zvončac u Splitu. Mali Žapci su visoko porazili splitske vršnjake iz POŠK-a, ne dopustivši im ni počasni gol.
Najefikasniji je, kao i u prvom susretu, bio Sappe sa 6 postignutih golova. Slijedio ga je Lulić s 4 zgoditka, te Leko s 3 a zatim i Martinović, Lokas i Matošević, svaki sa po dva gola. Po jednom su se u listu strijelaca upisali Bogdanić, Kokorić, Kumrić, Štefelić i Tadić.
Ovom pobjedom igrači koje vode trener Banić i pomoćnik Sappe izborili su nastavak natjecanja u skupini E u kojoj su im protivnici šibenski Solaris i Cavtat.
U 18:20 na rasporedu je sustret protiv Solarisa, a Žapci bi pobjedom praktično izborili nastup u polufinalu Prvenstva Hrvatske.
Držimo fige dečki!