Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađe nade na Super limaču poražene od Medveščaka

event 20.05.2018.

Ove subote mlađe nade Mladosti poražene su od Medveščaka rezultatom 4-1 u trećem kolu Super limač prvenstva Zagreba. Subotnje jutro bilo je rezervirano za 3. kolo Super limač prvenstva Zagreba. Na bazenu Svetice okupile su se najmlađi vaterpolisti četiriju zagrebačkih ekipa: ZPK-a, Zagreba, Medveščaka i Mladosti. Najprije su ZPK-aši svladali Zagrebaše 6:2, a potpom su […]

Ove subote mlađe nade Mladosti poražene su od Medveščaka rezultatom 4-1 u trećem kolu Super limač prvenstva Zagreba.

Subotnje jutro bilo je rezervirano za 3. kolo Super limač prvenstva Zagreba. Na bazenu Svetice okupile su se najmlađi vaterpolisti četiriju zagrebačkih ekipa: ZPK-a, Zagreba, Medveščaka i Mladosti.
Najprije su ZPK-aši svladali Zagrebaše 6:2, a potpom su u plivalište uskočili Medveščakovci i Mladostaši.
Utakmice najmlađih vaterpolista, a u ovoj je riječ o igračima rođenim 2007. godine i mlađima, uvijek obiluju emocijema, kako samih igrača, tako i njihovih trenera, te roditelja i prijatelja okupljenih na tribinama. Vidjelo se puno plivanja, dobrih i manje dobrih dodavanja i udaraca na gol, te ne mali broj obrana vratara. Medveščak se pokazao boljim takmacem i zasluženo pobijedio naše Žapce. Vodili su Medvedi od prve do zadnje minute, a jedini gol za Mladost je postigao kapetan Roko Vukojević sredinom druge četvrtine kada je smanjio na 2:1. Više od toga, igračima koje vodi trener Duško Marinić, ovaj puta nije išlo. Ali nastave li i dalje vrijedno raditi na treninzima, bit će prilike za ispravak grešaka u iduća tri kola Super limača.
Plasman nakon 3 kola : ZPK 9 bodova, Medveščak 6 bodova, Mladost 3 boda i Zagreb bez bodova.