Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađe nade: Poraz od Medveščaka za kraj Super limača

event 16.06.2018.

Mladost je poražena od Medveščaka rezultatom 6:3 (3:0, 1:1, 1:2, 1:0) u posljednjem, 6. kolu Super limač prvenstva grada Zagreba. Zadnjim kolom, odigranim na Sveticama, završen je gradski turnir za uzrast mlađe nade. Mladostaši su poraženi od svojih vršnjaka iz Medveščaka s tri gola razlike. Presudna je bila prva četvrtina u kojoj su Medvedi poveli […]

Mladost je poražena od Medveščaka rezultatom 6:3 (3:0, 1:1, 1:2, 1:0) u posljednjem, 6. kolu Super limač prvenstva grada Zagreba. Zadnjim kolom, odigranim na Sveticama, završen je gradski turnir za uzrast mlađe nade.
Mladostaši su poraženi od svojih vršnjaka iz Medveščaka s tri gola razlike. Presudna je bila prva četvrtina u kojoj su Medvedi poveli s 3:0. Da stvar bude gora po igrače trenera Duška Marinića, ostali su u tom razdoblju i bez Roka Vukojevića koji se sakupio 3 osobne. Ista sudbina je zadesila i Patrika Dalipa sredinom 3. četvrtine, pa su Dalip i Vukojević svoje suigrače bodrili bez kapica do kraja utakmice.
Dva gola za Mladost je postigao Bruno Stančić, a jedan Petar Erenda. Kao rezime Super limač prvenstva grada Zagreba, istaknimo da su mlađe nade Mladosti dva puta svladali Zagreb, te dva puta izgubili od ZPK i Medveščaka. Mnogima od ovih dječaka, rođenih 2007. i mlađih, su spomenute utakmice bile prve u njihovim, nadajmo se bogatim, vaterpolskim karijerama.
Sada im slijedi zasluženi odmor od škole, a onim najmlađima i od vaterpola. Vjerujemo da će po povratku s odmora još zdušnije prionuti treninzima kako bi ostvarili što bolje rezultate. Zahvalu upućujemo i roditeljima koji su i danas, baš kao i na ostalim utakmicama Super limača, bodrili svoju djecu i Mladost.
Super_limac_1
Super_limac_4