Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađe nade poražene od ZPK u 5. kolu Super limača

event 11.06.2018.

Nakon jednotjednog prekida, ovog je vikenda nastavljeno Super limač prvenstvo Zagreba. Mladost je igrala protiv ZPK i poražena je rezultatom 6:2 (1:0, 2:0, 1:2, 2:0). Najmlađi uzrast vaterpolista ZPK je i ovaj puta bio bolji od Mladosti, slično kao u 2. kolu prvenstva Zagreba za mlađe nade. Čak je i rezultat vrlo sličan, prošli puta […]

Nakon jednotjednog prekida, ovog je vikenda nastavljeno Super limač prvenstvo Zagreba. Mladost je igrala protiv ZPK i poražena je rezultatom 6:2 (1:0, 2:0, 1:2, 2:0).

Najmlađi uzrast vaterpolista ZPK je i ovaj puta bio bolji od Mladosti, slično kao u 2. kolu prvenstva Zagreba za mlađe nade. Čak je i rezultat vrlo sličan, prošli puta je bilo 7:2 za ZPK-aše. Dječaci koje vodi trener Marinić najbolje su odigrali 3. četvrtinu, u kojoj su postigli jedina dva zgoditka i koju su dobili s 2:1. Strijelci za Mladost su bili: Roko Vukojević i Andrija Čolović.
Ovim porazom mlađe nade Mladosti ostaju na 6 osvojenih bodova i na 3. mjestu nakon pet odigranih kola, dok su ZPK-aši osvojili 12 bodova i nalaze se na vrhu poretka.
U šestom posljednjem kolu Mladost se sastaje s Medveščakom.