Mlađe nade sjajne na startu Prvenstva Hrvatske

event 23.08.2021.

Visokom pobjedom protiv splitskog Mornara, mlađe nade Mladosti započele su nastup na Prvenstvu Hrvatske u Splitu. Na bazenu Zvončac igrači trenera Banića slavili su protiv Mornara 16:2 (5:2, 3:0, 3:0, 5:0). Na samom početku utakmice momčadi su bile koliko toliko ravnopravne te je nakon dva realizirana peterca rezultat bio poravnat. Zatim Mladost “dodaje gas” i […]

Visokom pobjedom protiv splitskog Mornara, mlađe nade Mladosti započele su nastup na Prvenstvu Hrvatske u Splitu. Na bazenu Zvončac igrači trenera Banića slavili su protiv Mornara 16:2 (5:2, 3:0, 3:0, 5:0).
Na samom početku utakmice momčadi su bile koliko toliko ravnopravne te je nakon dva realizirana peterca rezultat bio poravnat. Zatim Mladost “dodaje gas” i do kraja prve četvrtine odlazi na +3.
Da su najmlađi Žapci bitno bolji od vršnjaka is Mornara bilo je jasno u nastavku susreta. Žapci nisu primili gol čak 16 minuta, a zabili su ih 11.
Ovom pobjedom Mladostaši gotovo sigurno u drugu fazu natjecanja prenose bodove. U ponedjeljak u 10:00 na rasporedu je susret protiv POŠK-a, a nakon toga će Žapci nastaviti turnir s dva najbolja sastava iz skupine C u kojoj nastupaju Medveščak, Cavtat i Solaris.
U dvoboju s Mornarom najefikasniji je bio Sappe sa 6 postignutih golova, a slijedili su ga Leko i Lulić sa po 3 gola, te Kumrić, Kokorić, Štefelić i Silić koji su se po jednom upisali u listu strijelaca.